Meekenesch Nieuwsbrief #1 | 100 X 100 | Binnen-speel-terrein | Kinderfeestje. Geen correcte weergave? .

Nieuwsbrief #1!

Wat een spetterend nieuws!

Naast Facebook en Twitter kun je nu ook door de Zwembad Meekenesch Nieuwsbrief op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Elke nieuwsbrief zal bestaan uit drie topics die op dat moment 'hot-news' zijn. Dus een korte nieuwsbrief, zodat het overzichtelijk en leuk blijft om even door te lezen. 

100 X 100

Aanstaande zondag 21 april organiseert Denise Eskes in samenwerking met ZPC LIVO en Zwembad Meekenesch het 100 X 100 evenement. Zwemmers, individueel of in teamverband, zwemmen 100 keer 100 meter. Binnen drie uur tijd hebben zij dan een afstand afgelegd van 10 kilometer. De zwemmers halen hiermee geld op voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Kom kijken en moedig ze aan!

Binnen-speel-plaats

Wanneer het mooi weer is deze zomer, hoef je niet meer naar bijvoorbeeld de Slingeplas. Er wordt een heuse binnen-speel-plaats gemaakt bij zwembad Meekenesch. De kinderen kunnen er straks trampoline springen, schommelen, kliederen met water en zand en natuurlijk niet te vergeten gewoon zwemmen in een schoon zwembad. Ook net zo veilig, want de toezichthouders houden een oogje in het zeil!

Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig? Vier dan je verjaardagsfeest in Zwembad Meekenesch! Dat kan tijdens het discozwemmen op vrijdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur. Dan maakt de DJ er met zijn spetterende muziek een echt feestje van. Het kan ook op zondag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Dan heb je dus alle tijd om er samen met je vriendjes en vriendinnetjes een feestje van te maken om nooit te vergeten. Vraag naar ons speciale arrangement voor kinderfeestjes! 
Zwembad Meekenesch Facebook 
Zwembad Meekenesch | Kerkhoflaan 5 | 7131 TE | Lichtenvoorde | 0544371000 Aanmelden voor de nieuwsbrief? Geen nieuwsbrief meer ontvangen? . De nieuwsbrief doorsturen? Copyright © , All rights reserved.