Meekenesch Nieuwsbrief #2 | 100 X 100 | Vrijwilligersbijeenkomst | Openingstijden zomermaanden. Geen correcte weergave? .

Nieuwsbrief #2!

Wat een spetterend nieuws!

Naast Facebook en Twitter kun je nu ook door de Zwembad Meekenesch Nieuwsbrief op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Elke nieuwsbrief zal bestaan uit drie topics die op dat moment 'hot-news' zijn. Dus een korte nieuwsbrief, zodat het overzichtelijk en leuk blijft om even door te lezen. 

100 X 100

Zondag 21 april was het zover, de 100 X 100. In totaal waren er 35 deelnemers, van recreatieve zwemmers, zwemmers en trainers van LIVO tot aan de dames van het Nationaal Dames Waterpoloteam. Er werd gezwommen voor Kanjers voor Kanjers. Een puike organisatie door Denise Eskes en LIVO resulteerde in een prima sfeer en gezellige middag op Zwembad Meekenesch. Resultaat 160 kilometer (dat is verder dan van Lichtenvoorde naar Köln) en 2533,42 euro!

Albert Westerman overhandigt kleding vrijwilligers

23 april kwamen de vrijwilligers van het Meekenesch bij elkaar voor een informatieve , maar vooral ook gezellige avond! De vrijwilligers lopen er al een aantal weken piekfijn bij, in de gesponsorde shirts van State of Art, maar Albert Westerman overhandigde officieel deze avond de shirts aan één van de vrijwilligers. Daarnaast een spetterende uitnodiging voor de volgende bijeenkomst bij State of Art, met een culinaire versnapering, een drankje en muziek. Alles voor een bruisend Meekenesch!

Openingstijden zomerperiode

In de zomermaanden juli en augustus stoppen de reguliere doelgroepen. De deelnemers kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Maar het zwembad blijft de hele zomer open en we zijn nog vaker en langer open ook! Zodat iedereen kan komen zonnen, spelen en natuurlijk zwemmen! Houd meekenesch.nl en de Elna de komende weken in de gaten voor de actuele openingstijden.
Zwembad Meekenesch Facebook 
Zwembad Meekenesch | Kerkhoflaan 5 | 7131 TE | Lichtenvoorde | 0544371000 Aanmelden voor de nieuwsbrief? Geen nieuwsbrief meer ontvangen? . De nieuwsbrief doorsturen? Copyright © , All rights reserved.