Meekenesch Nieuwsbrief #3 | Opening buitenterrein | Glijbaan | Zwembad afhuren. Geen correcte weergave? .

Nieuwsbrief #3!

Wat een spetterend nieuws!

Naast Facebook en Twitter kun je nu ook door de Zwembad Meekenesch Nieuwsbrief op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Elke nieuwsbrief zal bestaan uit drie topics die op dat moment 'hot-news' zijn. Dus een korte nieuwsbrief, zodat het overzichtelijk en leuk blijft om even door te lezen. 

Opening buitenterrein

Zondag 21 juli hebben we het binnenterrein van het Meekenesch officieel geopend. Onder grote belangstelling geholpen door het prachtige weer kwamen velen naar het bad. Namens de Stichting heette Miranda Sevenich iedereen van harte welkom en vertelde dat we erg tevreden zijn over het eerste half jaar. De bezoekersaantallen, reacties van de bezoekers en de inzet van de vrijwilligers zorgen voor een prima start!

Glijbaan!

Tijdens de opening van het buitenterrein kwam het officiële deel voor rekening van Albert en Antoinette Westerman. De ondernemer uit Lichtenvoorde onthulde samen met zijn vrouw de tekening van een fantastisch opblaasbaar speeltoestel, dat hij heeft geschonken aan het Meekenesch! De glijbaan is er nu en wordt al volop gebruikt door de kinderen! Elke middag tijdens het zomerrooster is de glijbaan te 'beglijden' in Zwembad Meekenesch!

Afhuren zwembad

Zaterdag 20 juli was het zwembad voor het eerst met groot succes verhuurd voor een 12,5 jarig huwelijksfeest! De gasten hebben heerlijk gezwommen (onder deskundig toezicht) en konden op het vernieuwde buitenterrein genieten van een BBQ en een drankje. Zowel jong als oud hebben zich prima vermaakt!

Zwembad Meekenesch Facebook 
Zwembad Meekenesch | Kerkhoflaan 5 | 7131 TE | Lichtenvoorde | 0544371000 Aanmelden voor de nieuwsbrief? Geen nieuwsbrief meer ontvangen? . De nieuwsbrief doorsturen? Copyright © , All rights reserved.