Meekenesch Nieuwsbrief #5 | 'Meer dan Handen'| Vrijwilligersfeest | move2Bfit. Geen correcte weergave? .

Nieuwsbrief #5!

Wat een spetterend nieuws!

Het is alweer een tijdje geleden sinds nieuwsbrief #4 verscheen. Intussen is er genoeg gebeurt bij Zwembad Meekenesch. Hier volgen een paar hoogte punten die we nog graag met jullie willen delen! Weer drie topics. Dus een korte nieuwsbrief, zodat het overzichtelijk en leuk blijft om even door te lezen. 

'Meer dan Handen' vrijwilligersprijzen

We hebben gewonnen! De 'Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013'! Met deze landelijke prijs zet het ministerie van VWS inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken ze hun waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken! Omdat we alles wat onze vrijwilligers voor ons doen, zo enorm waarderen komt het prijzengeld van € 5000,- geheel ten goede aan de vrijwilligers in de vorm van attenties en 'feestjes'!

Vrijwilligersfeest

Afgelopen vrijdag 7 februari vierden we samen met al onze vrijwilligers ons één jarig bestaan! Vooraf werden de voorlopige financiële cijfers bekendgemaakt van het afgelopen jaar. En we mogen trots zeggen dat deze positief waren! De ingrediënten als een drankje, warme belegde broodjes, een spel tussendoor maar bovenal onze gezellige vrijwilligers zorgden voor een 'spetterend' feest! Op naar 2015!

Move2Bfit

Zwembad Meekenesch en Centrum in Bewegingen introduceren een nieuw project: move2Bfit. Samen hebben we onze krachten gebundeld en bieden we een programma aan dat bewegen bij mensen met een chronische aandoening of beperking onderdeel van hun leven laat worden. Een paar weken geleden is de eerste groep met plezier van start gegaan. Wil je meer weten over move2Bfit? Ga naar www.meekenesch.nl/move2bfit!

Zwembad Meekenesch Facebook 
Zwembad Meekenesch | Kerkhoflaan 5 | 7131 TE | Lichtenvoorde | 0544371000 Aanmelden voor de nieuwsbrief? Geen nieuwsbrief meer ontvangen? . De nieuwsbrief doorsturen? Copyright © , All rights reserved.