Meekenesch Nieuwsbrief #7 | Meekenesch zoekt kunstenaar(s)!| Beachvolleybalveld geopend! | Brainstormavond Geen correcte weergave? .

Nieuwsbrief #7!

Wat een spetterend nieuws!

Naast Facebook en Twitter kun je nu ook door de Zwembad Meekenesch Nieuwsbrief op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Elke nieuwsbrief zal bestaan uit drie topics die op dat moment 'hot-news' zijn. Dus een korte nieuwsbrief, zodat het overzichtelijk en leuk blijft om even door te lezen. 

Meekenesch zoekt kunstenaar(s)

Ben jij die kunstenaar die zijn werk wel spatvast en lekker groot uit wil voeren? Of zijn jullie die schoolklas die het een mooi project vinden om het zwembad binnen een ander aanzicht te geven? Dien dan nu je ontwerp in! Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar jeroen@meekenesch.nl! 

Beachvolleybalveld geopend! 

Door het geweldig lekkere weer van de afgelopen tijd krijg je zin in de zomer! En een potje beachvolleybal past daar natuurlijk precies bij! Daarom is het veld nu al klaar voor gebruik. Met een flinke upgrade als netten langs de dakrand en meer speelruimte om het veld kan er nog meer plezier worden beleefd aan het spel. Reserveer nu! Bel 0544371000 of stuur een mail naar jeroen@meekenesch.nl. Kosten zijn laag: €10,- per uur!

Brainstorm

Zeer geslaagd was de 'brainstorm' van gisteravond! Met bijna 20 vrijwilligers hebben we weer een heel aantal leuke en interessante ideeën opgedaan! Eén ding is zeker, de triathlon moet dit jaar nog komen! En het nieuwe zwembad behoort tot de serieuze ideeën!  Later meer!

Zwembad Meekenesch Facebook 
Zwembad Meekenesch | Kerkhoflaan 5 | 7131 TE | Lichtenvoorde | 0544371000 Aanmelden voor de nieuwsbrief? Geen nieuwsbrief meer ontvangen? . De nieuwsbrief doorsturen? Copyright © , All rights reserved.