Meekenesch Nieuwsbrief #8 | Burgemeester | koffie- en theeknipkaart | move2Bfit te water Geen correcte weergave? .

Nieuwsbrief #8!

Wat een spetterend nieuws!

Naast Facebook en Twitter kun je nu ook door de Zwembad Meekenesch Nieuwsbrief op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Elke nieuwsbrief zal bestaan uit drie topics die op dat moment 'hot-news' zijn. Dus een korte nieuwsbrief, zodat het overzichtelijk en leuk blijft om even door te lezen. 

Burgemeester Annette Bronsvoort bezoekt het Meekenesch

Op woensdagavond 21 mei jl. mochten een aantal vrijwilligers en het bestuur onze burgemeester Annette Bronsvoort verwelkomen op het zwembad! Na een korte presentatie over de historie, organisatie en de hoogtepunten vanaf het begin, was er volop tijd om op informele wijze met elkaar van gedachten te wisselen. Een fijne kennismaking met een burgemeester die graag zwemt!

NIEUW!!! De koffie- en theeknipkaart

Nieuw bij Zwembad Meekenesch! De koffie- en theeknipkaart! Handig en voordelig, geen klein geld meer nodig. Voor 10,- koop je een knipkaart voor 12 kopjes! Zo krijg je 12 kopjes kopjes koffie of thee voor de prijs van 10! Dat zijn er mooi twee gratis!

Move2Bfit klaar voor het zwembad

Na 3 maanden gezellig en fanatiek te hebben gesport bij Centrum in Beweging is de 2e fase van het move2Bfit programma van start gegaan. Een jaar lang één keer per week zwemmen en één keer per week sporten bij De Zandschoppe afgewisseld met sporten bij Centrum in Beweging. Voor een aantal deelnemers toch en hele drempel om te gaan zwemmen. Achteraf valt het reuze mee! "Ik had niet gedacht dat zwemmen zo leuk kon zijn!"

Zwembad Meekenesch Facebook 
Zwembad Meekenesch | Kerkhoflaan 5 | 7131 TE | Lichtenvoorde | 0544371000 Aanmelden voor de nieuwsbrief? Geen nieuwsbrief meer ontvangen? . De nieuwsbrief doorsturen? Copyright © , All rights reserved.