Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Doelgroepen

Voor alle onderstaande doelgroepen AquaFitness/ AquaJogging, Aqua Varia, Fifty-Fit, Bewegen op advies Advies, zwangerschapszwemmen en last but not least Baby- en Peuterzwemmen kun je ook in het Meekenesch terecht. Kom gratis en vrijblijvend een keer proberen, je bent van harte welkom!

Geniet van elk moment van je zwangerschap!

Als je zwanger bent, wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kun je zonder problemen nog van alles doen, maar vanaf 4 / 5 maanden begint je lichaam flink te veranderen. Maar als je buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. Je voelt je bijna gewichtloos. En juist dat heeft een heerlijke ontspannende uitwerking op je lichaam. Kom daarom lekker zwangerschapszwemmen in Zwembad Meekenesch. Iedere donderdagavond van 19.45 – 20.30 uur. Een losse les kost 6,- euro.

Conditie verbeteren? Spieren versterken? Afslanken?

Drie redenen om te kiezen voor AquaFitness of AquaJogging! Want juist deze vormen van bewegen in het water zorgen voor een betere conditie, sterkere spieren en helpen je af te slanken. Maar dat is het niet alleen, het is ook gewoon gezellig! En of je nu jong bent of oud, man of vrouw, je bent altijd van harte welkom. In de folder AquaFitness/AquaJogging vind je alle informatie. Klik hier om de folder te openen.

Lekker gevarieerd! Aqua Varia

Wil je beter leren zwemmen en de conditie op peil houden of verbeteren? En dat ook nog in gezellige sfeer zowel in als buiten het water. Dan is Aqua Varia echt iets voor jou. Man of vrouw, jong of oud, iedereen is van harte welkom! Aqua Varia is een combinatie van zwemtrainingen, zwemvaardigheden, Aqua Jogging en Aquarobic. Zwemslagen worden aangeleerd of verbeterd. En, niet onbelangrijk: We werken aan je conditie. Spierversterkende oefeningen en verbeteren van je uithoudingsvermogen en dat geen les hetzelfde. Voor een gewoon fit en lekker gevoel. Niet alleen in, maar ook buiten het water! Voor meer informatie klik je hier voor de folder.

Fit! Ook voor 50 plus!

De vijftig gepasseerd en lekker willen bewegen? Kom Fifty-Fit zwemmen in groepsverband. Aan je conditie én aan je zwemvaardigheid werken. Dus gewoon lekker met plezier in het water blijven bewegen. Of je nu 50 bent of 80 het genieten in het water kent geen leeftijdsgrens! Kun je niet zwemmen? We hebben hiervoor speciale activiteiten in ondiep water. Dus je kunt gewoon meedoen. Fifty Fit is een plezierige vorm van bewegen in het water waarbij alle facetten van het bewegen in water aan bod komen. Vaak worden de oefeningen ondersteund door muziek waardoor het bewegen in water een feest wordt. Meer weten? Klik hier voor de folder.

Bewegen op Medisch Advies

Voor wie? Voor jong en oud. Heb je last van stijfheid, moeilijk bewegende gewrichten of rugpijn. Of moet je op advies van je arts of fysiotherapeut meer gaan bewegen? Of heb je als advies gekregen een verantwoorde vorm van beweging te gaan zoeken na na een korte of langere periode van minder goede gezondheid? Dan is het heerlijk om dit in het water te doen! Klik hier voor meer informatie.

Zwemmen, je kan er niet jong genoeg mee beginnen, Baby- en Peuterzwemmen dus!

Met je baby of peuter op ontdekkingsreis in een fascinerende nieuwe omgeving: het water. In het Meekenesch kan je kindje onder begeleiding van gediplomeerde zwemonderwijzers een fascinerende nieuwe omgeving ontdekken: het water. In lekker warm water (30˚-32˚C) maakt jouw kindje met liedjes en spelletjes kennis met het “grote” water. Heerlijk vrij bewegen, lekker spetteren en spatten, zwieren en drijven van plezier. Op speelse wijze leert je kindje zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen. Het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spieren en later de coördinatie van armen en benen. De indrukken die je baby tijdens het zwemmen opdoet zijn nieuw, intens, fun en hij of zij doet het samen met jou! De eerste keer is spannend maar om de drempel alvast wat te verlagen vertellen we je graag de weg naar het zwembad! Als je, je bij binnenkomst meldt aan de balie dan weten we dat je er bent. De eerste keer is ook nog helemaal gratis en staat er na afloop ook nog een kopje koffie of thee voor je klaar! Vervolgens loop je met je zoontje of dochtertje naar één van de grote kleedkamers waar je eerst jezelf in badkleding kan steken. De kinderwagens mag je hier achterlaten. In de zwemzaal, bij het kleine bad, zijn omkleed tafels om ook gemakkelijk je kindje om te kunnen kleden. We hebben zelfs in de zwemzaal een douche, zodat we extra warm na de les kunnen douchen. De kleine blijft dan lekker warm voordat hij of zij de kleertjes weer aan krijgt. Als je zoontje of dochtertje al goed aan de hand mee kan lopen, dan mag je meedoen aan de peuterles!   Voor meer informatie kijk je in deze folder.