Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Familie-/ buurtfeest

Ben je opzoek naar een unieke locatie voor bijvoorbeeld een familie-/ buurtfeest? Dan zit je bij Zwembad Meekenesch helemaal goed!
Je eigen privé zwembad met veel opblaastoestellen, een speelterrein met een airtrampoline en in de zomermaanden de mega-buik-schuif-baan, gelegenheid om buiten en binnen gezellig te zitten!
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en extra activiteiten tijdens je feest, zoals de stormbaan, de swim-inn of zelfs de Meek-escape? Stuur dan een mailtje naar jeroen@meekenesch.nl.
Wil je alvast een reservering plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Het volledige zwembad dient minimaal voor twee uur afgehuurd te worden. Het gebruik van alleen de horeca mag maximaal twee uur voortduren nadat de bassins afgesloten worden.
  • Vermeld hier je voorkeur data en tijd voor het te geven van je familie-/ buurtfeest. Tijdens het reguliere rooster is het zwembad beschikbaar op zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur, mits er geen andere activiteiten reeds gepland zijn. Gelieve meerdere mogelijkheden aangeven.

Images