Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Move2BfitKIDS

Voor wie is Move2Bfitkids?

Voor kinderen met gewrichtsklachten, motorische problemen en overgewicht.

Wat doe je bij Move2Bfitkids?

We sporten lekker 2x per week met dezelfde groep. Eén keer in de week zijn we in het zwembad Meekenesch en doen we heel veel spelletjes of leren verschillende zwemslagen. De andere keer in die week zijn we in de sporthal. We spelen met en tegen elkaar. We leren wat lekker en gezond is en hoe je samen of alleen kunt spelen en sporten. Samen bewegen met plezier! Durf jij mee te doen?

Wat is Move2Bfitkids?

Move2Bfitkids is een 12 maanden durend programma van Centrum in Beweging, Sensire diëtetiek en zwembad Meekenesch in het kader van ketenaanpak overgewicht jeugd van de gemeente Oost Gelre. Onder het motto ‘Samen bewegen met plezier! Durf jij mee te doen?’ is een programma opgezet voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar met gewrichtsklachten, motorische problemen door overgewicht. Move2Bfitkids wil ze plezier geven in beweging zodat ze een betere conditie krijgen en lekkerder in hun vel gaan zitten.

Kinderen (en hun ouders) leren een gezondere leefstijl aan (meer bewegen en gezonder eten) en blijven deze leefstijl ook voortzetten nadat het programma is afgelopen.

Het programma is opgezet en ontwikkeld door Move2Bfit en alle activiteiten vinden onder deskundige begeleiding van kinderfysiotherapeuten, psychomotorische kindertherapeut, sportleraar en een diëtiste plaats. Voor meer informatie en aanmelding ga naar Centrum in Beweging of kom naar het zwembad en vraag naar Jeroen.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage bedraagt  €10,- per maand.

Aanmelden
Wij hopen dat je zin hebt gekregen om mee te doen. Je kunt je aanmelden bij Leonie Otten en Els Rendering van Centrum in Beweging (0544 375045).