Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Nieuws Zwemschool

HOME | NIEUWSONS TEAM | INSCHRIJVEN | INFO | CONTACT

25-01-2020:
Eerste zwemdiploma’s bij Zwemschool Meekenesch!
Zaterdag 25 januari werden de eerste zwemdiploma’s behaald bij Zwemschool Meekenesch! 6 kinderen waren er helemaal klaar voor. Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en nog vele anderen kwamen kijken hoe Jurre, Emily, Lotte Tim en Nienke op gingen voor het zwemsurvival B diploma en Guus zelfs voor het zwemsurvival C diploma. Naast de zwemslagen lieten de kinderen ook zien dat ze zich kunnen redden in onverwachte situaties, wanneer je bijvoorbeeld uit een boot valt of door een wak zakt. Alle kinderen deden hun uiterste best en dat was te zien! Van harte gefeliciteerd! Alle 6 kinderen hebben hun diploma behaald!


08-01-2020:
Onze nieuwe Zwemschool Meekenesch stickerposter is binnen! Ziet hij er niet heel vrolijk uit? Die stickers wil je toch allemaal wel verdienen? We verwisselen hem zo snel mogelijk voor de oude (incl. de stickers)!


(Mede ontworpen door Rob Elbers)

06-01-2020:
Badmeester Wilfried mag op maandag aftrappen! De eerste lessen van Zwemschool Meekenesch zijn een feit!

05-01-2020:
Nog één nachtje slapen en dan geven we onze eerste zwemlessen als Zwemschool Meekenesch. Reden van een feestje! Op zondag 5 januari was het een gezellige middag voor alle kinderen van de zwemschool. Samen met papa, mama of een andere volwassenen kon er naar een film worden gekeken in onze ‘Swim-inn’ bioscoop, kon er worden gegleden op de ‘Lange-Lompe-Loopmat’, kon er worden geschommeld op de ‘Super-Swing-Schommel’ of kon er worden gesprongen van de ‘Jungle-Jim’! Natuurlijk was er wat lekkers te drinken voor kinderen en volwassenen en tegen de verkoeling kregen de kinderen een lekker ijsje!

01-01-2020:
We hebben de online zwemscore van Zwemschool Lichtenvoorde eindelijk over kunnen nemen! Snel beginnen met herinrichten van dit leuke leerling volgsysteem!
Wil je naar je persoonlijke pagina? Klik hier om in te loggen.

29-12-2020:
Onze vrolijke Zwemschool Meekenesch kikker is geboren! Samen met zijn voorgangers (van kikkervisje tot aan kikker) en de kikkers voor zwemdiploma B en C vormen zij de nieuwe stickers voor op de nieuwe poster!

Nieuwsbrief nr. 2: Graag stellen we aan je voor: de badmeesters en badjuffen van Zwemschool Meekenesch!

Nieuwsbrief nr. 1: Zwembad Meekenesch verzorgt vanaf 1 januari zelf de zwemlessen!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over Zwemschool Meekenesch? Like ons dan op Facebook of neem geregeld een kijkje op deze pagina.

Images