Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Ons doel

Doel: behoud van een basisfaciliteit om te kunnen zwemmen

Het enige doel van de stichting blijft het behoud van een zwemaccommodatie voor Lichtenvoorde. Een basisfaciliteit waar onze kinderen zwemles kunnen krijgen, onze ouderen hun beweging in het water kunnen krijgen, de zwem- en waterpolovereniging haar trainingen en wedstrijden kan houden en niet in de laatste plaats waar mensen gewoon lekker een baantje kunnen trekken.

Eén jaar onderweg

We zijn als stichting nu een jaar onderweg. Een spannend eerste jaar, want je kunt nog zoveel plannen maken, zo goed mogelijk onderbouwen en toetsen, het moet allemaal ook nog gaan werken.

Maar het gaat goed! Op onze 75 vrijwilligers doen we nooit tevergeefs een beroep. Het loopt op rolletjes, hier zijn we ongelooflijk blij mee. Of het nu om toezicht houden, kassa, horeca of onderhoud gaat. Iedereen werkt hard zodat we er samen iets moois van maken en houden.

Het aantal bezoekers is ook uitstekend. Natuurlijk moest Lichtenvoorde wennen aan dat er ’s morgens als om 7 uur gezwommen kan worden, maar in de loop van het jaar heeft zich al een vaste groep vroege vogels gevormd. Alle doelgroepen zijn goed bezet. Kortom ook in dit opzicht een geslaagd eerste jaar.

Financiële resultaten. Ook hierover kunnen we kort zijn een goed eerste jaar, waarbij we onze begroting gehaald hebben. Een goede basis om verder te gaan. We gaan dan ook vol vertrouwen op naar de volgende 9 jaar.

Al met al een prachtig eerste jaar met erg veel publiciteit en belangstelling uit het hele land, met als kroon op het werk, de Meer dan Handen vrijwilligersprijs 2013!