Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Ons team

 

HOME | NIEUWSONS TEAM | INSCHRIJVEN | INFO | CONTACT

Graag stellen we aan je voor: de badmeesters en badjuffen van Zwemschool Meekenesch!

Vanaf 1 januari dit jaar is het Zwemschool Meekenesch! En dat gaat natuurlijk niet zonder ons spetterende nieuwe team van bad- meesters en juffen! We zijn trots om ze dan ook aan jullie voor te mogen stellen!

Juffrouw Jet is al jaren lang ons vrolijke gezicht bij natuurlijk het druk bezochte baby- en peuterzwemmen maar ook de Fifty-Fit, AquaFitness / Jogging en AquaVaria. Juf Jet heeft al vele kinderen het zwemdiploma laten behalen bij verschillende zwemscholen. Zo ook de laatste jaren bij Zwemschool Lichtenvoorde. Ze heeft er ontzettend veel zin in om zwemles te gaan geven!

Na het afronden van zijn sportopleiding is badmeester Dave een vast gezicht binnen Zwembad Meekenesch! Voor de specialisatie in het zwemonderwijs zijn al vele zwemlessen gegeven bij zwembaden in de regio. Momenteel neemt Dave deel aan de cursus voor de ENVOZ om alles over ons diploma te weten te komen. En vanaf januari gaat hij dit leuke avontuur met jullie aan!

En wat zijn we blij dat we gebruik kunnen en mogen maken van de ervaring en deskundigheid van juffrouw Rianne. De afgelopen zeven jaar heeft ze veel kinderen (en ouderen) uit Lichtenvoorde en omstreken hun zwemdiploma laten behalen!

Meester Wilfried maakt de club van vier compleet. Al vanaf de tijd dat de gemeente het zwembad exploiteerde, lag meester Wilfried dagelijks in het water om de kinderen watervrij te maken, de beenslag aan te leren of door het gat te laten zwemmen. Na jarenlange ervaring heb je het lesgeven wel onder de knie!

Een goed, sterk en uitdagend zwemdiploma, een enthousiast, deskundig en ervaren team van badmeesters en juffrouwen gaan er vanaf januari voor zorgen dat de kinderen van Oost-Gelre veilig in en rondom het water kunnen spelen en zwemmen. Goed zwemonderwijs, daar staan we voor!

v.l.n.r.: Henriette, Dave, Rianne en Wilfried.