Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Wie zijn wij

Het zwembad wordt bestuurd door De Stichting Exploitatie Meekenesch.

Het bestuur bestaat uit Frits van Lochem voorzitter, Miranda Sevenich secretaris, André Bloemberg penningmeester en Ronny Buil.

Miranda, André, Ronny en Frits

Miranda, André, Ronny en Frits

De dagelijkse leiding wordt gevormd door Jeroen Scheuter bedrijfsleider en Henk Richardson.

Henk en Jeroen

Jeroen is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en heeft als docent Lichamelijke opvoeding en zwemonderwijzer de nodige ervaring opgedaan. Voor de vrijwilligers van het Meekenesch is Jeroen al lang geen onbekende meer.

Henk Richardson, wie kent hem niet, is al vanaf de bouw van het zwembad verbonden aan het Meekenesch. Wie heeft geen zwemles van hem gehad? De ervaring en kennis die Henk met zich meebrengt is voor de Stichting van grote waarde. We zijn dan ook erg blij dat Henk aan het zwembad verbonden blijft.

Dit vaste team zal het aanspreekpunt zijn van iedereen op het zwembad. Maar zij kunnen het niet alleen af, dat is inmiddels bekend bij iedereen. Zij worden ondersteund door een grote groep van vrijwilligers die allerlei werkzaamheden uitvoeren van toezicht houden aan het bad tot het onderhouden van de tuin. Met veel enthousiasme voert een ieder zijn taken uit!

Samen gaan we voor dat bruisende en gezellige Meekenesch!

Images