Spring naar inhoud
Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde

T: 0544 371000
info@meekenesch.nl

Zwemschool Meekenesch

 

HOME | NIEUWSONS TEAM | INSCHRIJVEN | INFO | CONTACT

Vanaf 1 januari; Zwemschool Meekenesch!

Er gaat iets veranderen! Vanaf 1 januari 2020 worden de zwemlessen verzorgd door zwembad Meekenesch zelf!

Voor ons staat als een paal boven water dat kinderen dicht bij huis hun zwemdiploma’s moeten kunnen halen. Dat is voor ouders wel zo praktisch! Toen Zwemschool Lichtenvoorde aangaf te willen stoppen hebben we dan ook besloten het geven van zwemlessen in het Meekenesch zelf te gaan verzorgen.

Leren zwemmen, zo belangrijk!

Ieder kind in Nederland moet leren zwemmen en ook daarna blijven zwemmen vinden wij. Allereerst moet je goed leren zwemmen natuurlijk. Maar ook het behouden van de vaardigheid, zodat ze zich kunnen redden als er zich een onverwachte situatie voordoet, kan van levensbelang zijn.

Zwemschool Meekenesch

De zwemlessen worden naadloos door ons overgenomen. De huidige zwemlessers blijven gewoon zwemmen; op de zelfde tijden, voor hetzelfde zwemdiploma en tegen dezelfde kosten. Als Zwemschool Meekenesch gaan we verder wel onze eigen invulling geven aan de zwemschool.

Wij willen dat een kind nadat het zijn of haar zwemdiploma’s heeft gehaald, zo goed heeft leren zwemmen dat je het met een gerust hart mee kunt nemen naar welk water dan ook én dat het zwemmen leuk is gaan vinden! Want zwemmen is gewoon hartstikke leuk en gezond en dat moet je blijven doen, ook nadat je het zwemdiploma hebt gehaald!

Deskundige, gediplomeerde zwemjuffen en meesters

Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet, runnen wij dit zwembad naast de drie professionele krachten, met vrijwilligers. Voor alle doelgroeplessen werken we altijd met gediplomeerde, deskundige lesgevers. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de zwemlessen.

Vaste gezichten op vaste tijden zodat ze een kind goed leren kennen en andersom. Om zo te zorgen dat het kind zich fijn voelt en op een goede en efficiënte manier zijn of haar zwemdiploma’s haalt.

Koffie, thee, wifi en lekker spelen

We begrijpen maar al te goed dat het een dingetje is; elke week naar dat zwembad, week in week uit. Daarom willen we dit zo aangenaam mogelijk maken voor de ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes:

  • In het Meekenesch is altijd gratis wifi.
  • Onze vrijwilligers staan klaar om je te voorzien van een kopje koffie, thee of iets anders.
  • Speelgoed voor de broertjes en zusjes.
  • Bij mooi weer, lekker buiten op het terras en buiten spelen.

Gun jezelf de tijd en maak het ook voor jezelf zo aangenaam mogelijk!

Vragen en aanmelden

Meld je kind alvast aan voor zwemles op de dag die je voorkeur heeft. Dan is de kans het grootst dat je kind op het moment dat het 4,5 jaar is ook kan starten op de dag en het tijdstip dat je het best schikt. Heb je nog vragen? Vul dan het contact formulier in.